Dank

Switch to English
English

 1. Introductie
 2. Weblog
 3. Bronnen en links
 4. Beschrijving methode
 5. Zoeken

Een project als dit doe je niet alleen. Ik wil graag mijn waardering en dank uitspreken aan de volgende personen en instellingen:

 1. Jelte Hielkema heeft eindeloos veel uren met mij onder water doorgebracht, terwijl ik weer eens zo nodig 10 macrofoto's van een bryozo moest maken.
 2. Harry Holsteijn met zijn enorme kennis van de (onderwater) biologie was altijd bereid een kritische blik te werpen op mijn nieuwe ontdekkingen en mij door scherpe observaties verder te helpen.
 3. Dankzij welwillende medewerking van Natuurmonumenten, eigenaar van mijn favoriete duikplas, kon ik blijven duiken en blijven speuren naar bryozoën.
 4. Waterschap Hunze en Aa, en dan speciaal Jeroen Meeuse, wees mij op het vermoedelijke voorkomen van P. magnifica
 5. De duikloupes van Jos Schulte waren op menige duik behulpzaam.
 6. Marco Faasse deelde zijn enthousiasme voor zeewater bryozoën en wees me de plek in Goes waar V. pavida te vinden is. Ook stond hij mij toe zijn V. pavida foto te gebruiken
 7. Silvia Waajen en Jan Vossen maakten mij attent op Lophopus crystallinus in de Bosmolenplas en waren mijn enthousiaste begeleiding daar.
  Siliva staat me toe verschillende van haar foto's te gebruiken op deze website, wat zeer gewaardeerd wordt.
 8. De prachtige foto's van Willem Kolvoort van Pectinatella magnifica sieren met zijn toestemming deze site, waarvoor veel dank! Het was ook leuk met hem deze duik te maken.
 9. Al die duiken waren niet mogelijk zonder de enthousiaste ondersteuning van duikschool de Tuimelaar.
 10. Mijn vrouw Trinet geeft me de ruimte om achter al die bryozoën aan te gaan en accepteerd de eindeloze uren achter een computer om aan deze site te werken.